marți, 17 august 2010

Românie nu mai plânge... îţi meriţi soarta


Astăzi am primit pe mail un articol foarte interesant:Ministrul Muncii este de părere că toţi sau marea majoritate a medicilor se vor întoarce acasă. "Toţi cei care pleacă într-un sistem mai bun au două avantaje mari: fac rost de nişte bani mai mulţi şi sunt mai mulţumiţi decât cu ce câstigau aici şi toţi sau marea majoritate se întorc acasă şi cu know-how-ul îmbunătăşit, şi cu nişte bani, iar lucrul acesta este bun şi pentru ţară", explică Şeitan.(ziarul Gândul)
Aceasta este declaraţia unui ministru?Pe aceasta se bazează Ministerul Muncii? Pe "boala Pământului"?Şi mai ales în urma unei asemeni declaraţii ,acestui ministru nu i-a cerut nimeni demisia?
Probabil că nu , şi nici nu o să i-o ceară cineva prea curând, deoarece difuzoarele televizoarelor vomită zilnic astfel de inepţii ieşite pe gurile maimarilor neamului nostru.Iar lucrul acesta nu dovedeşte decât faptul că suntem o naţie de eunuci.We don't have the balls to retaliate,probabil sunt îngropate de 2000 de ani în vr-un sit arheologic încă nedescoperit, cred că s-au pierdut odată cu comoara lui Decebal.Poate urmaşii noştrii le vor desoperii într-un final şi vor şti ce să facă cu ele. Până atunci însă noi vom continua să ne plângem pe la colţuri;să găsim compasiune în ochii la fel de trişti ai amicilor sau de multe ori chiar ai necunoscuţiilor; să încercăm să atragemmila oricărei persoane care are timp şi nervi să ne asculte;întodeauna lipsiţi de curajul de a ne mobiliza şi de a striga într-un singur glas:" GATA!! AJUNGE!! VREM SĂ NE SALUTAŢI DE LA ÎNĂLŢIMEA ŞTREANGULUI!!"

2 comentarii:

  1. ceea ce recomand tuturor!Nu te mai uita la televizor!stii ce fericita sunt eu fara stiri de tot kktul?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate in ceea ce spui dar este un raspuns temporar,oricum eu nu ma prea uit la televizor.

    RăspundețiȘtergere